BG fit tai fitti eli ajoasennon säätöpalvelu on saanut uuden nimen RETÜL FIT, jossa ajoasento säädetään ajajan mukaan tarkoituksen mukaiseksi.

Jokainen ajaja on erilainen joten on myös tärkeää, että jokaisella on yksilöllisesti säädetty ajoasento. Tämän vuoksi body geometry fitissä ei käytetä valmiita kulmia ja suhteita joihin ajajan pitäisi taipua, vaan nämä saadaan fitin toisessa osassa ajajasta. Lisäksi fittiin kuuluu ensimmäinen osa eli alku haastattelu ja kolmas itse ajoasennon säätö.

Lisätietoja fitistä voi kysellä puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä liikkeessä. Aikoja fittiin voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta bgfit@specialbike.fi

Fittiin mukaan tarvitset pyörän ja ajovarusteet. Eli sama varustus kuin lenkille lähtiessäsi. Fitissä ajetaan pyörällä sisällä vastuksella. Ajovaatteet mieluummin ihon myötäisiä, jolloin mm. nivelien asennot on helpompi nähdä. Lisäksi juomapullo ja pikkupyyhe ovat hyvä lisä. Kovia treenejä olisi hyvä välttää pari päivää ennen fittiä, ettei kropassa olisi turhaa tukkoisuutta ja jäykkyyttä. Mukaan kannattaa ootta myös säätämiseen liittyvät tarvikkeet ja osat (stemmit, spacerit...), jos niitä on.

_mg_0700.jpg

Lisätietoja RETÜL-sivustolta, linkki.